Selecteer een pagina

Pijn in je lichaam, hoofdpijn, stress of gewoon even tot rust komen, het kan allemaal.
Massagepraktijk Eyi te Westerland staat voor professionaliteit en ervaring. Dit doordat Erdal zijn jaren ervaring met zich mee brengt in zijn massages in combinatie met de studies die hij gevolgd heeft.

Erdal Eyi:

” Nu nog even wie ik ben en wat ik gedaan heb in de massagewereld.  Mijn naam is Erdal Eyi en ben geboren in 1975. Ik woon sinds juli 2011 in Hollands kroon en ondertussen op een plek waar ik me superfijn voel in Westerland.  Ik ben getrouwd met mijn Nederlandse vrouw, Anoeska. Wij hebben een dochter die op 10 augustus 2012 geboren is en een dochter die geboren is op 28 januari 2015.

Na het behalen van mijn Gymnasium diploma heb ik mijn massagediploma gehaald bij de vereniging van Sportmasseurs in Turkije. Daarna heb ik jaren bij één van de beste Spa Wellness organisaties gewerkt. Bij elkaar heb ik ruim 13 jaar ervaring opgedaan als masseur in Turkije en in verschillende massagetechnieken. Nu ben ik hier en wil ik mijn ervaring gebruiken om mensen hier te helpen. Vanaf 2013 heb ik als zelfstandig ondernemer bij Massagepraktijk In de Roos op Texel gewerkt. Hier heb ik een vaste klantenkring opgebouwd waarvan een aantal klanten nu zelfs naar Westerland komen. Sinds juni 2013 ben ik ook mijn eigen praktijk in Hippolytushoef gestart, die doorgezet in naar Westerland! Aangezien de praktijk op Westerland zo goed loopt, heb ik helaas niet voldoende tijd om nog naar Texel te reizen

Sinds september 2013 verzorgde ik ook de massages bij Sauna ’t Kuurhuys te Hippolytushoef. Wegens grote drukte in mijn eigen praktijk heb ik dit helaas ook moeten stoppen.

Ondertussen heb ik een grote en vaste klantenkring opgebouwd waarbij ik me steeds meer ben gaan verdiepen in het oplossen van problemen en ben ik ook steeds meer studies gaan volgen. Hier gebruik ik onder andere de Deep Tissue massage, Triggerpoint massage & Fascia Release massage. Wanneer je al zoveel jaar masseert, heb je natuurlijk ook je eigen techniek opgebouwd en voel je ook wat een lichaam nodig heeft. Die combinatie maakt dat ik veel mensen kan helpen.

Hier in Nederland heb ik ondertussen bijna mijn volledig Integraal-Myosfasciaal Therapeut diploma afgerond (vanwege Corona zijn de live-dagen wat uitgesteld), Ondertussen ben ik gediplomeerd:

 • Fascia Release Practitioner
 • Psychosomatisch Trainer

  De bovenstaande opleidingen worden geaccrediteerd door de KTNO, LVNT, NGS, Holos en de NWP. 

  Verder ben ik gecertificeerd

 • Triggerpointcoach
 • Sportmasseur
 • Deep Tissue Masseur

   

 

 

Vaste klanten

Tijdens de inrichting van mijn praktijk wilde ik vooral een fijne en rustige plek creéren. Op het moment dat we bezig waren met de inrichting kwamen wij  in contact met RTL 4, waarbij ik voor het programma Vakantiemagazine een massage voor presentatrice Jessica Mendels heb gedaan.

Zo kwam Hippolytushoef op de kaart waar ik toen woonde en ook mijn massagepraktijk werd mooi belicht. Daarbij kreeg ik zo snel bekendheid in Hippolytushoef en ver daar om heen. Zelfs klanten uit Den Haag komen bij mij langs.  Ik heb een hele leuke, mooie klantenkring om mij heen. Ik ben daarvoor heel dankbaar.

Voor mij is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zij kunnen genieten van een massage en mij vertrouwen.

Daarnaast is het ontzettend fijn om te zien en horen dat mensen zich door de massages beter voelen.

Bent u ook op zoek naar een massage in de gemeente Hollands Kroon…? Kom dan naar Westerland. Voor een afspraak kunt bellen met Lida:
06 14 65 75 78

Call Now ButtonBellen