Selecteer een pagina

Jaren geleden begon ik in Turkije met de opleiding tot masseur. Nadat ik de opleiding behaald had begon ik met massage bij de 5* wellness resorts. Nooit gedacht dat ik jaren later een goedlopende eigen praktijk in Nederland zou hebben en wel in Hippolytushoef.

Eigenlijk is het best vreemd. Veel mensen komen op vakantie in Turkije en veel maken dan ook gebruik van de Hamam en een massage. Ik dacht dat Nederlanders dat ook regelmatig in eigen land deden, gebruik maken van massage. Maar er zijn veel toeristen die speciaal in Turkije genieten van een massage en dit in hun eigen land laten. Terwijl massage echt gezond voor ons is.

Of ze gunnen zich geen tijd voor massage óf ze vinden niet de masseur die bij hun past. Massage is gezond voor ons lichaam. Het kan veel lichamelijke problemen oplossen, is goed voor de bloedsomloop, kan stress wegnemen en je hebt echt even een moment voor jezelf.

Ik heb een stukje Turkse massage meegenomen naar Nederland. Wat ik het mooie vind van mijn werk is dat de mensen mij vertellen dat ze genieten van de massage en dat ik ze kan helpen met bijvoorbeeld hun rugproblemen oplossen. Ze hebben lichamelijk veel baat bij de massages.

Ooit begonnen in Turkije, waar ik mensen masseerde die vanuit Nederland, Engeland, Duitsland, Rusland en nog veel meer landen kwamen. Nu mijn eigen praktijk in Hippolytushoef.

Waar ik verwachtte dat de klanten ook allemaal uit Hippo zouden komen is niets minder waar. Ook nu reizen mensen voor een massage. Zelfs vanuit Warmenhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Texel en Haarlem komen ze naar Hollands Kroon om zich te laten masseren. En stiekem ben ik daar best een beetje boel trots op en dankbaar voor!

Call Now ButtonBellen